Način isporuke

Paketna isporuka – Bex kurirska služba

Cene

Sve cene istaknute u internet prodavnici i aplikaciji izražene su u EUR bez PDV.

Proizvodi se naplaćuju po cenama koje važe na dan naručivanja i objavljenim na internet stranicama i u aplikaciji. Cene, uslovi plaćanja važe isključivo u trenutku plaćanja i mogu se promeniti bez prethodne najave. PLAVA FRAJLA DOO NOVI SAD ogranak PLAVA FRAJLA DOO NOVI SAD OGRANAK EKO – SISTEM-a, nastojaće da cene navedene u narudžbini budu tačne, međutim može doći do greške ili odstupanja.

U slučaju da se cena proizvoda promeni za vreme obrade Narudžbine, ili cena na internet stranicama iz bilo kojeg drugog razloga ne bude odgovarala stvarnoj ceni proizvoda ili usluge, PLAVA FRAJLA DOO NOVI SAD ogranak PLAVA FRAJLA DOO NOVI SAD OGRANAK EKO – SISTEM-a, omogućiće Kupcu da odustane od kupovine odnosno da potvrdi novu promenjenu cenu.

Troškovi isporuke biće naznačeni zasebno i dodati na ukupnu cenu naručenih proizvoda.

Troškovi isporuke biće obračunati na osnovu načina isporuke, dimenzija, težine paketa i adrese isporuke.

Obrada porudžbina i pružanje usluga

Kada obavite kupovinu putem PLAVA FRAJLA DOO NOVI SAD ogranak PLAVA FRAJLA DOO NOVI SAD OGRANAK EKO – SISTEM-a internet prodavnice ili aplikacije, u zavisnosti od slučaja, od vas se može tražiti da ostavite određene podatke o ličnosti koji su neophodni za izvršenje ugovora o kupovini. Ovo će se, naročito, dogoditi ukoliko, pored kupovine naših proizvoda, odaberete da koristite jednu od usluga, kao što su isporuka ili montaža.

Kako bismo se postarali da proizvodi i usluge koje kupite od nas budu dostavljeni na tačnu adresu, sarađujemo sa pouzdanim eksternim partnerima i delimo sa njima neke od vaših podataka o ličnosti koji su neophodni za pružanje odgovarajućih usluga (npr. vaše ime i prezime, adresu isporuke).

Služba za kupce

Ukoliko kontaktirate našu osobu za informacije (npr. ukoliko zatražite uputstva za montažu), putem određenog sredstva komunikacije koje vam je na raspolaganju (email, telefon i sl.), biće nam potrebne vaše kontakt informacije kako bismo rešili pitanje u vezi sa kojim ste nas kontaktirali. Takvi podaci će se koristiti samo za tu svrhu. U određenim slučajevima ćemo koristiti usluge trećih lica kojima smo poverili vaše podatke, u meri u kojoj je to neophodno za rešavanje vašeg slučaja (npr. pružaoci usluga dostave, itd.), kao što je opisano u odeljku Da li PLAVA FRAJLA DOO NOVI SAD ogranak PLAVA FRAJLA DOO NOVI SAD OGRANAK EKO – SISTEM-a deli moje podatke sa trećim stranama? U ovom slučaju, oni mogu biti pružaoci usluga transporta i montaže, kao i dobavljači IT sistema koji rade kao angažovani eksterni saradnici privrednog društva PLAVA FRAJLA DOO NOVI SAD ogranak PLAVA FRAJLA DOO NOVI SAD OGRANAK EKO – SISTEM-a kao deo tehničke podrške.

sr_RSSerbian